Het Kattenhotel

Kattenhuisvesting

Ons kattenhotel bestaat uit een ruime verwarmde binnenruimte en een grote buitenren. Overal in de ruimte staan mandjes, ligmatjes en klimtoestellen en er liggen genoeg speeltjes. In het buitenverblijf staat een echte boom, waarin de katten lekker kunnen klimmen of liggen. Het spreekt vanzelf dat er genoeg kattenbakken zijn die iedere dag worden verschoond.

Alle katten lopen los en vrij rond in zowel het binnen- als in het buitenverblijf. Alleen op de dag van aankomst houden we uw kat even apart, zodat hij kan acclimatiseren en bijkomen van de reis.

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf