Betaling

Betaling Dierenhotel

Na reservering bij ons dierenhotel, dient u binnen 14 dagen een aanbetaling te doen van € 25,00 voor een kat en € 50,00 voor een hond. Deze aanbetaling kunt u per overschrijving voldoen of bij via de pinautomaat aan de balie van het dierenhotel. Het totaalbedrag van de gereserveerde dagen van het verblijf in het dierenhotel (inclusief de dag van halen en brengen) moet uiterlijk 14 dagen vóór het brengen van uw huisdier zijn betaald. Indien de tijd tussen de datum van reserveren en de datum waarop de reservering ingaat korter is dan 14 dagen, wordt geen aanbetaling gedaan, doch wordt de volledige pensionprijs betaald op het moment van reserveren.

Ons rekeningnummer:
IBAN: NL68INGB0003788877 BIC:INGBNL2A (onder vermelding van uw klantennr en de naam van de hond of kat).

Annuleren


U kunt kostenloos annuleren binnen 7 dagen na de reservering. Annuleert u daarna, dan zijn er altijd kosten aan verbonden.

Als uw huisdier vóór 9.00 uur wordt afgehaald, wordt de dag van afhalen niet meegeteld voor de berekening van de pensionprijs. Dit moet u echter dan wel bij het reserveren vermelden.
Er wordt geen geld retour gegeven als u uw huisdier(en) eerder afhaalt dan op de afgesproken datum.

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf