Voeding

In ons dierenhotel is het meebrengen van eigen voer alleen toegestaan, als uw hond of kat (op doktersadvies) speciaal dieetvoer eet. In dat geval moet er duidelijk de naam van uw hond of kat op staan, de hoeveelheid die gegeven moet worden en hoe vaak.

Voeding voor honden

Honden krijgen in ons dierenhotel brokken van het merk Petprofessionals in de smaken: kip/rijst, lam/rijst of zalm/rijst. Dit is een hoogwaardig premium voer, zonder vulmiddel, vrij van tarwegluten, hypo-allergeen met glucosamine/chondroitine en omega’s in de juiste verhoudingen. Honden met vacht en/of huidproblemen krijgen ECOstyle 'Huid en Vacht'. Uiteraard hebben de honden heel de dag en nacht, water tot hun beschikking.

Voeding voor katten

Katten hebben de hele dag door droge brokjes van ECOstyle Care tot hun beschikking. ’s Morgens krijgen de katten vlees uit blik of foliezakjes (we hebben alle smaken en variaties) van Whiskas ®, Felix ® en Gourmet ®. Vers water is natuurlijk dag en nacht aanwezig.

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf