Trim- en Doe-het-zelf-hondenwassalon

Trimsalon


In onze trimsalon kunt u uw honden en katten laten borstelen, wassen, scheren en trimmen . Ook kunnen wij nagels knippen, oren schoonmaken en/of anaalklieren uitdrukken. Wij doen de vachtverzorging van alle soorten honden: korthaar, langhaar en ruwhaar en geven uw hond weer op zijn mooist en schoonst aan u terug. Ook honden die langer dan 5 dagen bij ons in pension verblijven worden als service gratis gewassen voordat ze weer naar hun baasjes gaan.

Voor meer informatie en/ of prijzen, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon. Voor de trimsalon werken we op afspraak.

Doe-het-zelfwassalon


U kunt bij ons ook zelf uw huisdier wassen, borstelen en föhnen. Alles wat u hiervoor nodig heeft, is aanwezig: diverse soorten shampoo, crèmespoeling, handdoeken, borstels en een speciale droger.
Het grote voordeel van bij ons wassen, is dat uw badkamer/keuken thuis schoon blijft en u geen last van rommel en rondvliegende haren heeft.

Het gebruik van onze wassalon kost € 15,50 per uur. Bent u langer dan een uur bezig komt er 2,75 per kwartier bij. Onze ervaring is dat u meestal bijna altijd binnen 1 uur helemaal klaar bent.

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot