Betaling

Betaling Dierenhotel

Na reservering bij ons dierenhotel, dient u binnen 14 dagen een aanbetaling te doen van € 25,00 voor een kat en € 50,00 voor een hond. Deze aanbetaling kunt u per overschrijving voldoen of bij via de pinautomaat aan de balie van het dierenhotel. Het totaalbedrag van de gereserveerde dagen van het verblijf in het dierenhotel (inclusief de dag van halen en brengen) moet uiterlijk 14 dagen vóór het brengen van uw huisdier zijn betaald. Indien de tijd tussen de datum van reserveren en de datum waarop de reservering ingaat korter is dan 14 dagen, wordt geen aanbetaling gedaan, doch wordt de volledige pensionprijs betaald op het moment van reserveren.

Ons rekeningnummer:
IBAN: NL68INGB0003788877 BIC:INGBNL2A (onder vermelding van uw klantennr en de naam van de hond of kat).

Annuleren


U kunt kostenloos annuleren binnen 7 dagen na de reservering. Annuleert u daarna, dan zijn er altijd kosten aan verbonden.

Als uw huisdier vóór 9.00 uur wordt afgehaald, wordt de dag van afhalen niet meegeteld voor de berekening van de pensionprijs. Dit moet u echter dan wel bij het reserveren vermelden.
Er wordt geen geld retour gegeven als u uw huisdier(en) eerder afhaalt dan op de afgesproken datum.

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot