Openingstijden

Openingstijden

Dierenhotel Abdissenbosch is 365 dagen per jaar geopend voor de opvang van uw hond of kat.
Voor het halen en brengen van uw huisdier hanteren we wel openingstijden: maandag t/m zaterdag van 8:00-12:00 uur en van 16:00-19:00 uur. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten voor het halen en brengen.

Eens komen kijken?


Tijdens de openingstijden, bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. In drukke periodes (meestal de schoolvakanties) is dit helaas niet mogelijk, daar wij dan alle tijd dan aan de dieren moeten besteden. Onze gasten gaan bij ons uiteraard voor! Wilt u precies weten of het mogelijk om even te komen kijken, dan vragen wij u even contact op te nemen.

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot