Verplichte Vaccinaties Dierenhotel

Verplichte vaccinaties Dierenhotel


Om de gezondheid van uw eigen huisdier en onze overige gasten te kunnen waarborgen, dienen honden en katten afdoende te zijn gevaccineerd. Zonder geldige vaccinaties mogen wij uw hond of kat niet opnemen in ons dierenhotel. De volgende entingen zijn verplicht:

Inentingen Hondenhotel

- Cocktail (1 jaar groot en iedere 2 jaar een kleine)
- Kennelhoest bv. Nobivac Kc of Pneumodog

Inentingen Kattenhotel

- Cocktail, in ieder geval Kattenziekte
- Kattenniesziekte b.v. + Nobivac Bb. Vaccinatie is bedoeld om weerstand op te bouwen zonder echt ziek te worden. Om deze weerstand te behouden moeten de inentingen worden herhaald. Bij niesziekte is dit jaarlijks plus de Nobivac Bb. Voor kattenziekte volstaat een keer per 3 jaar de Nobivac Tricat Trio

Voor alle inentingen in ons dierenhotel geldt dat ze NIET ouder dan één jaar mogen zijn. Indien de entingen bij uw huisdier zijn verlopen, moeten ze minimaal één maand voor het verblijf in ons dierenhotel opnieuw zijn gegeven. Op z’n laatst 14 dagen, echter alleen in noodgevallen. Kennelhoestdruppels bij honden bijvoorbeeld “NOBIVAC KC” en de extra niesziekte behandeling bij katten “NOBIVAC Bb” kunnen nog tot 3 dagen voor pension worden gedaan worden. Bovendien mogen de entingen tijdens het verblijf in ons dierenhotel niet verlopen.

Bij het verblijf in ons dierenhotel, moeten de entingsboekjes ALTIJD worden meegenomen en ze blijven bij ons gedurende het verblijf van uw huisdier bij ons. Dit i.v.m. eventuele controles door instanties.

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot