Dierenhotel Abdissenbosch

Dierenhotel Abdissenbosch

Dierenhotel Abdissenbosch in Landgraaf is al 40 jaar een betrouwbaar pension voor honden en katten. Persoonlijke aandacht voor uw hond of kat staat bij ons voorop. Iedere dag hebben we een paar contactmomenten met uw huisdier. De honden worden bij hun naam genoemd, gaan samen met onze medewerkers naar het buitenverblijf en worden indien nodig ook geborsteld. Indien uw hond langer dan 5 dagen bij ons verblijft, wordt hij als service gratis gewassen.

Katten verblijven gezamenlijk in een ruim binnenverblijf en buitenverblijf met boom, krabpalen en ligbedjes en voldoende kattenspeeltjes. Zo kunnen ze bij goed weer ook fijn buiten zijn en spelen. Raskatten zijn bij ons ook welkom en worden als ze klitvrij komen ook goed verzorgd weer afgegeven aan hun baasjes.

Keurmerk


Wij zijn aangesloten bij Dibevo: dé brancheorganisatie voor ondernemende huisdierenspecialisten en dragen het keurmerk van Dierbaar. Een Dierbaar-gecertificeerde ondernemer heeft bewezen de wettelijk vereiste basiskennis van gezelschapsdieren in huis te hebben. Maar daar blijft het niet bij. Het Dierbaar-keurmerk geeft ook aan dat onze kennis veel verder reikt dan de wettelijke eisen. Zo beschikken we over gespecialiseerde kennis van verschillende diergroepen, weten we alles over kwalitatieve huisvesting en dier­voeding, en zijn we in staat een gedegen advies te geven over diergeneesmiddelen en bestrijdingsmiddelen.
 Bovendien hebben we als Dierbaar-gecertificeerde ondernemer altijd een vaste relatie met een dierenarts om de gezondheid van uw huisdieren te waarborgen.

Jaarlijkse controle

Elk jaar controleert een Dierbaar-inspecteur of we nog steeds aan alle eisen voldoen. De inspecteur checkt of we de werkprotocollen in acht houden die garanderen dat dieren goede verzorging krijgen. Hij kijkt of de huisvesting van de dieren wel in orde is en hoe het staat met hygiëne in ons dierenhotel. En zo werkt de inspecteur stap voor stap een lange checklist af.

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot