Huisregels

Op ons dierenpension zijn van toepassing de algemene voorwaarden, bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo. De algemene voorwaarden kunt u vinden op onze website wwwdierenhotelabdissenbosch.nl, terwijl deze ook aan de balie verkrijgbaar zijn. Naast de algemene voorwaarden die voor alle Dibevo dierenpensions gelden, hanteren wij voor het eigen dierenhotel de volgende aanvullende voorwaarden:

Huisregels

1. Het Dierenhotel is voor halen, brengen of bezichtigen geopend maandag. t/m zaterdag van 8.00-12.00 en van 16.00-19.00 uur. Wij zijn gesloten op zon- en feestdagen, u kunt het dierenhotel dan niet komen bezichtigen en ook geen gastdieren halen of brengen. In het hoogseizoen is bezichtigen niet mogelijk, omdat we alle tijd nodig om onze gasten (uw huisdier) te verzorgen.

2. Iedere hond of kat is verplicht, gedurende het verblijf in het hotel een afdoende vlooienbehandeling gehad te hebben.

3. De inentingen van uw hond of kat dienen in orde zijn!!! Ook dient u altijd het entingboekje mee nemen, daar wij daar wettelijk op worden gecontroleerd.

4. Gebruikmakend van het in artikel 7 van de algemene voorwaarden genoemde recht “anders overeen te komen” moet de prijs voor de gereserveerde dagen, inclusief de dag van halen en brengen, uiterlijk 14 dagen vóór het brengen van uw huisdier betaald zijn.

5. Binnen 14 dagen na reservering dient er een aanbetaling plaats te vinden van € 25,00 voor een kat en € 50,00 voor een hond. De aanbetaling kan per giro voldaan worden of bij via de pinautomaat aan de balie van het dierenhotel. Indien de tijd tussen de datum van reserveren en de datum waarop de reservering ingaat korter is dan 14 dagen, wordt geen aanbetaling gedaan, doch wordt de volledige pensionprijs betaald op het moment van reserveren. U kunt binnen 7 dagen na de reservering kostloos kunt annuleren, daarna zijn er altijd kosten aan verbonden.

6. Als uw huisdier vóór 9.00 uur wordt afgehaald, wordt de dag van afhalen niet meegeteld voor de berekening van de pensionprijs. Dit moet echter wel bij het reserveren vermeld worden.

7. Er wordt geen geld retour gegeven als u uw huisdier(en) eerder afhaalt dan op de afgesproken datum.

8. Voor het zoek raken van meegebrachte artikelen staan wij niet garant en kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. Het door u meegebrachte speelgoed is voor uw eigen verantwoording.

9. Wij hebben zelf manden en voer- en waterbakken voor uw huisdier. Daarom zijn eigen manden e.d. zijn niet toegestaan, tenzij dit om medische redenen nodig is.

10. Voor langharige honden of katten wordt € 0,50 extra gerekend i.v.m vacht verzorging.

11. Er zijn nu ook nieuwe internationale paspoorten verkrijgbaar, Vraag er naar bij uw dierenarts, als u uw huisdier nieuwe entingen laat geven!! Wat betreft de verplichte inentingen gelden de volgende wettelijke bepalingen: Entingen mogen niet ouder dan 1 jaar zijn. Zijn ze ruim verlopen, dan moet minimaal 1 maand voor het verblijf uw huisdier opnieuw geënt worden. Kennelkuch behandeling van “Nobivac KC” kan zelfs tot 3 dagen voor verblijf. Voor de Hond: cocktail (ene jaar groot andere jaar klein) en kennelkuch, (de Nobivac Kc is enige die 1 jaar geldig is en 1 jaar werkt) Voor de kat: cocktail (o.a. kattenziekte en niesziekte) + “Nobivac” Bb

12. Wellicht ten overvloede maar: Het is belangrijk dat uw hond sociaal en prettig naar de mens en naar de andere honden is. Agressieve honden worden bij ons geweigerd.

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot