Reserveren Dierenhotel

Reserveren

Voor reserveringen kunt u onderstaand formulier invullen. Uw reservering is pas definitief als dit per e-mail aan u bevestigd is.
Als u uw huisdier voor 9.00 uur 's morgens weer ophaalt, wordt deze dag niet in rekening gebracht. Dit dient u dan wel al bij de reservering te vermelden.

In bepaalde periodes (hoogseizoen, de maanden juli en augustus en feestdagen) liggen de prijzen hoger. Informeer bij ons naar de dan geldende tarieven.

Houd u er rekening mee, dat u binnen 7 dagen na reserveren kosteloos kunt annuleren en dat daarna altijd kosten aan verbonden zijn, zie hiervoor ook de wettelijke voorwaarden en het reglement. Lees voor het invullen van het reserveringsformulier onze Huisregels en de Wettelijke Voorwaarden goed door.

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot