Projecten

Playtime

reacties 0

Nora, Max en Joes

reacties 0

dodelijke hondenziekte bij Duitse grens

Vlak bij Venlo zijn twee vossen overleden die leden aan de besmettelijke hondenziekte, ook wel de ziekte van Carré genoemd.

reacties 0

Schema basisvaccinatie hond en titeren

Het vaccineren van honden en het wel of niet inzetten van een titerbepaling leidt regelmatig tot discussies tussen dierenpensionhouder, dierenarts en/of de klant. Het is daarom belangrijk om de feiten te kennen.

reacties 0

Jassen voor honden

Kijk en lees, waarom het voor somige honden of hondenrassen echt noodzakelijk is:

https://digidog.nl/hondenjas-onzin-toch-nuttig/

reacties 0

Pompoen voor je hond

Halloween is weer afgelopen. Wat te doen met de pompoen? Gooi het vruchtvlees vooral niet weg maar meng dit lekker door het voer van je hond. Pompoen is namelijk rijk aan vezels en bevat bèta caroteen, magnesium, kalium, ijzer, zink, vitamine A en vitamine C.

reacties 0

Pagina's

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot