Medicijnen en Ziekte

Medicijnen

Indien uw huisdier medicijnen gebruikt, dient u dit meteen bij het reserveren aan te geven. Bij het verblijf in ons dierenhotel geeft u de medicijnen mee. Op de medicijnen vermeldt u de duidelijk de naam van uw huisdier en hoe vaak het medicijn moet worden toegediend. Wij maken een speciale medicijnenlijst per dier, waarop medewerkers afvinken wanneer ze de medicijnen toegediend hebben.

Dierenarts

In het geval dat uw hond of kat ziek bij ons zou worden, raadplegen we meteen een dierenarts. In ons dierenhotel werken we al jaren samen met de dierenartsenpraktijken uit de buurt

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot