Medicijnen en Ziekte

Medicijnen

Indien uw huisdier medicijnen gebruikt, dient u dit meteen bij het reserveren aan te geven. Bij het verblijf in ons dierenhotel geeft u de medicijnen mee. Op de medicijnen vermeldt u de duidelijk de naam van uw huisdier en hoe vaak het medicijn moet worden toegediend. Wij maken een speciale medicijnenlijst per dier, waarop medewerkers afvinken wanneer ze de medicijnen toegediend hebben.

Dierenarts

In het geval dat uw hond of kat ziek bij ons zou worden, raadplegen we meteen een dierenarts. In ons dierenhotel werken we al jaren samen met de dierenartsenpraktijken uit de buurt

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf