Voeding

In ons dierenhotel is het meebrengen van eigen voer alleen toegestaan, als uw hond of kat (op doktersadvies) speciaal dieetvoer eet. In dat geval moet er duidelijk de naam van uw hond of kat op staan, de hoeveelheid die gegeven moet worden en hoe vaak.

Voeding voor honden

Honden krijgen in ons dierenhotel brokken van het merk Petprofessionals in de smaken: kip/rijst, lam/rijst of zalm/rijst. Dit is een hoogwaardig premium voer, zonder vulmiddel, vrij van tarwegluten, hypo-allergeen met glucosamine/chondroitine en omega’s in de juiste verhoudingen. Honden met vacht en/of huidproblemen krijgen ECOstyle 'Huid en Vacht'. Uiteraard hebben de honden heel de dag en nacht, water tot hun beschikking.

Voeding voor katten

Katten hebben de hele dag door droge brokjes van ECOstyle Care tot hun beschikking. ’s Morgens krijgen de katten vlees uit blik of foliezakjes (we hebben alle smaken en variaties) van Whiskas ®, Felix ® en Gourmet ®. Vers water is natuurlijk dag en nacht aanwezig.

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot