Pompoen voor je hond

Halloween is weer afgelopen. Wat te doen met de pompoen? Gooi het vruchtvlees vooral niet weg maar meng dit lekker door het voer van je hond. Pompoen is namelijk rijk aan vezels en bevat bèta caroteen, magnesium, kalium, ijzer, zink, vitamine A en vitamine C. Eén en al superfood voor jou en voor je hond!

Door de aanwezigheid van grote hoeveelheden vezels en nuttige mineralen kan pompoen helpen bij diarree, constipatie of een maag die van streek is. Mogelijk heeft dit niet alleen te maken met de aanwezige vezels, maar ook met de aansterkende mineralen en antioxidanten zoals bèta caroteen en vitamine C.

Snijd het vruchtvlees in blokjes en breng aan de kook. Daarna even pureren met een staafmixer en klaar is kees. 1 of 2 eetlepels per maaltijd is al voldoende.

Met dank aan Litopet

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot