Spelen met uw hond

Spelen met de hond is niet alleen leuk. Het versterkt de band met het dier, gaat probleemgedrag tegen, helpt bij de opvoeding en zorgt ervoor dat de hond fit blijft, zowel lichamelijk als geestelijk.
Met spelen zijn er wel een aantal zaken waarop gelet moet worden. Niet elk spel is geschikt voor elke hond of hond-baas combinatie. Voor elke hond zijn echter wel geschikte spelletjes te vinden. Natuurlijk moet het spel en het speelgoed veilig zijn en moeten er spelregels worden gehanteerd, voor zowel hond als eigenaar.
In het document over Spelen met de hond van het LICG is van alles terug te lezen op het gebied van veiligheid en over verschillende manieren van spelen met de daarbij behorende spelregels.

http://www.licg.nl/…/aanschaf-en-ve…/spelen-met-de-hond.html

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf