Het Hondenhotel

Hondenhotel

Ons hondenhotel is onderverdeeld in verschillende ruimtes met 8 tot 10 kennels. Dit zorgt voor meer rust dan één grote ruimte met hokken. Alle ruimtes zijn in verwarmd en in de zomer lekker koel. We delen de honden in grootte en leeftijd. In ons hondenpension heeft uw hond meestal zijn eigen ruimte, maar in drukke tijden worden soms honden bij elkaar geplaatst. Natuurlijk wordt dit altijd met u overlegd en zoeken we altijd goed uit welke honden bij elkaar kunnen worden geplaatst. Immers, niet alle honden kunnen goed met elkaar overweg. Meestal plaatsen we onze vaste logeetjes (honden die iedere vakantie komen logeren) die elkaar al kennen samen. Als honden samen worden gebracht, blijven ze natuurlijk bij elkaar.

Uitlaten


In ons hondenhotel gaat het uitlaten per ruimte, zodat er niet teveel honden met elkaar naar buiten gaan. Wij hebben geen sluizensysteem, er gaat altijd iemand van ons met de honden mee naar binnen en buiten. Alle honden worden bij hun naam genoemd. Alle namen van onze gasten staan tezamen met het uitlaatnummer op de deur van de betreffende ruimte. Op deze manier hebben wij veel contact met de honden hebben en voelen ze zich snel thuis bij ons. Onze 40 jaar ervaring maakt dat we wel weten welke honden samen naar buiten kunnen en welke niet. Voor jonge honden zoeken we een speelkameraad en voor senioren zoeken we een lotgenoot. We hanteren vaste uitlaattijden, meestal overeenkomend met de thuissituatie. Zo blijft uw hond in zijn uitlaatritme voorkomen we dat hij eenmaal thuis op willekeurige momenten zijn behoefte gaat doen. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijven de honden korter of langer buiten.

Vachtverzorging


Over de vachtverzorging hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken, uw hond wordt bij ons tijdens zijn verblijf ook geborsteld. Een hond die langer dan 5 dagen bij ons verblijft, wordt als service bovendien gratis gewassen.

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot