Het Kattenhotel

Kattenhuisvesting

Ons kattenhotel bestaat uit een ruime verwarmde binnenruimte en een grote buitenren. Overal in de ruimte staan mandjes, ligmatjes en klimtoestellen en er liggen genoeg speeltjes. In het buitenverblijf staat een echte boom, waarin de katten lekker kunnen klimmen of liggen. Het spreekt vanzelf dat er genoeg kattenbakken zijn die iedere dag worden verschoond.

Alle katten lopen los en vrij rond in zowel het binnen- als in het buitenverblijf. Alleen op de dag van aankomst houden we uw kat even apart, zodat hij kan acclimatiseren en bijkomen van de reis.

Onze klanten vertellen

  • Namens de baasjes en ik zelf natuurlijk ,krijg jij een dikke 10. Dit dierenhotel is zeker voor katten 5 sterren waard, prachtige ruimte met buitenverblijf, zeker voor stoere rakkers als ik. En ik kan het echt beoordelen, want ik verblijf hier regelmatig. Groetjes van Poema.
    Poema
  • Rocky is hier weer 2 weken wezen logeren en heeft het hier goed naar zijn zin. Lekker koel en goed verzorgd. We komen al jaren bij Els en haar collega's. Super tevreden. Ga zo door. P.s. wij kopen ook al jaren het voer bij het dierenhotel onze hond doet daar goed op.
    Sergio de Groot