Keurmerk Stichting Dierbaar
Keurmerk Dierbaar

Vorige week hebben we controle gehad van Stichting Dierbaar en inmiddels al het bericht gehad, dat we weer één jaar het Keurmerk van de Stichting Dierbaar -al op rij van 17 jaar!!- mogen gebruiken.
Ze komen een keer peer jaar aangekondigd en ook onaangekondigd, wat ik zelf helemaal niet erg vind. Ook mensen die ons hotel willen bekijken, mogen zo in de openingtijden naar binnen komen en kijken, hoe het hier reilt en zeilt!

U begrijpt dat wij super blij en trost zijn dat we dat weer hebben behaald. Natuurlijk met de hulp van Nancy Hebels, Mandy Adriolo en ook van tijd tot tijd Kimberly Stegemann, dank je wel dames :-)

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf