Max populairste hondenaam

Max zou nu de meest populaire honden naam zijn, maar wij hebben altijd al veel Maxen in het Dierenhotel :*

"Of het iets met het daverende succes van Formule 1-coureur Max Verstappen te maken heeft, is niet duidelijk. Maar één ding is wel zeker: Max is op dit moment de populairste naam voor honden. Voor katten is de meest gekozen naam Simba.

Proteq Dier & Zorg, de grootste huisdierverzekeraar van Nederland, doet elk jaar onderzoek naar de populariteit van huisdierennamen. Max heeft altijd in de top 5 gestaan bij de viervoeters, maar stond al sinds 2011 niet meer op de eerste plaats. Nu, sinds 5 jaar, is-ie weer terug van weggeweest.

Geen tijgers meer
Het lijkt erop dat de trend rondom Tijger(tje) als kattennaam voorbij is. Vorig jaar zat de daling er al in en dit jaar is Tijger(tje) definitief uit de top 5 verdwenen. Simba stond in 2008 ook al eens op de eerste plaats en is nooit uit de top 5 geweest.

Honden

1. Max (2)
2. Pip (-)
3. Bella (-)
4. Diesel (5)
5. Lola (-)

Katten

1. Simba (2)
2. Tommy (4)
3. Boris (-)
4. Max (-)
5. Gizmo (-)

(Bron: http://www.libelle.nl/actueel/nieuws/populairste-hondennaam)

Onze klanten vertellen

  • Echte zorg! Je kat wordt hier goed maar vooral écht verzorgd, meer dan alleen voeren. Onze Bengaal kreeg hier de aandacht die hij van nature nodig heeft. Op facebook zagen wij tijdens onze vakantie foto's en video's voorbij komen van een zeer tevreden Boef!
    Familie Sluijsma
  • Totale ontzorging voor het baasje en verzorging voor de hond. Met veel vertrouwen brengen we onze hond twee maal per week, en soms iets vaker naar Dierenhotel Abdissenbosch. ook voor de vakantieweken gaat de hond naar het hotel. Hij komt iedere keer vrolijk en goed, gezond ogend weer terug. Net zo graag gaat hij overigens naar het dierenhotel, want telkens als we hem brengen, duurt het hem te lang voordat hij naar binnen mag.
    Kelly, Landgraaf